Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

38 találat a(z) "Airbnb" cimkére.

Az év végéig ezt mind meglépi az Airbnb

2018. szeptember. 21. 10:00
Az Európai Bizottság és az uniós fogyasztóvédelmi hatóságok júliusi felhívását követően az Airbnb elkötelezte magát amellett, hogy módosítja a szerződéses feltételeit és az árait átláthatóbban tünteti fel.

Veszélyben a szabálytalanul működő vaterázók és airbnb-zők

2018. május. 21. 13:04
Hátrányosan érinti a bejelentés nélkül gazdasági tevékenységet folytató magánszemélyeket (vaterázókat, airbnb-zőket és online kereskedőket) az Európai Bíróság friss ítélete. Ebben ugyanis az uniós szabályozással összhangban lévőnek minősítette az alanyi mentesség választására vonatkozó magyar szabályozást a testület, azaz értékhatárra tekintet nélkül állapíthatja meg a NAV az áfakötelezettséget az üzletszerű tevékenységet folytató magánszemélyeknél – hívja fel a...

Kötelezettségvállalással zárult az Airbnb elleni versenyfelügyeleti eljárás

2018. június. 19. 16:31
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) elfogadta a szálláshelyek online piacterét üzemeltető Airbnb Ireland, private unlimited company kötelezettségvállalását. A társaság vállalta, hogy módosítja a díjaival kapcsolatban a fogyasztóknak nyújtott tájékoztatásait.

Szabálykövetésre szólítják fel az Airbnb-t

2018. július. 17. 14:03
Az Európai Bizottság és az uniós fogyasztóvédelmi hatóságok felszólítják az Airbnb-t, hogy feltételeit hozza összhangba az uniós fogyasztóvédelmi szabályokkal, és átláthatóan tüntesse fel az árakat.

Sok munkát adnak a lakberendezőknek a lakáshotelek üzemeltetői

2018. január. 08. 09:01
A lakáshotelek speciális igényei miatt az utóbbi 2-3 évben megduplázódott a lakberendezők forgalma.

Egyre több üzleti utazó vásárol Airbnb-szolgáltatást

2018. augusztus. 21. 12:00
Az üzleti szegmensben is egyre inkább a sharing economy válik meghatározóvá.

Minden szálláshelyről naprakész információt ad majd az "online szobatükör"

2018. április. 12. 10:02
A turisztikai érdekképviseletek vezetői szerint az elmúlt évek legjelentősebb ágazati intézkedése az "online szobatükör", azaz a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ jövő évtől tesztüzemben tervezett bevezetése.

Enyhülhetnek az Airbnb-szolgáltatók adóterhei

2017. október. 27. 08:43
Az Országgyűlés döntése nyomán jövőre enyhülhetnek az átalányadózás feltételei, ennek pedig a legnagyobb nyertesei azok a magánszemélyek lehetnek, akik melléktevékenységként saját tulajdonú ingatlanban kínálnak Airbnb-szolgáltatást.

Megkeresi a NAV a túl keveset adózó Airbnb-szállásadókat

2017. május. 14. 09:31
A NAV adatai szerint az Airbnb-hálózat szállásadóinak 81 százaléka szerzett több bevételt annál, mint amennyit Magyarországon bevallott – közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára vasárnap.

Airbnb-n keresztül ad ki szobát? Ezekre figyeljen, és nem lesz gond a NAV-nál

2017. június. 21. 13:12
A kereskedelmi szálláshely-szolgáltatást online foglalási rendszeren (pl. Airbnb-n) keresztül nyújtó adóalanyok adózására vonatkozó legfontosabb tudnivalókat az adóhivatal szakemberei foglalták össze.

összesen: 38 db | 10 db/oldal

1 2 3 4