Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

57 találat a(z) "áfacsalás" cimkére.

Milliárdos áfacsalás Szlovéniából vásárolt brazil szójával

2018. május. 25. 10:26
Üzletszerűen, bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalás miatt nyomoz a NAV Dél-dunántúli Bűnügyi Igazgatósága. A gyanú szerint az elkövetők külföldről beszerzett szója áfájával „ügyeskedtek”majdnem egymilliárd forint kárt okozva a költségvetésnek.

Lebukott a szlovák-magyar „üzletlánc”, tíz évet is kaphatnak a cégvezetők

2018. június. 28. 10:24
Mintegy kétszázmillió forint kárt okoztak a költségvetésnek egy műanyagipari cég vezetői, akikre a napokban csaptak le a pénzügyi nyomozók. Egy időpontban húsz helyszínen jelentek meg a NAV munkatársai és biztosították az okozott adóhiány megtérülését.

Új eszközök az EU-n belüli áfacsalások ellen

2018. június. 24. 09:30
Politikai egyetértés született az EU-tagállamok között az uniós áfarendszer (uniós terminussal: a hozzáadottértékadó-rendszer) kiskapuinak megszüntetését célzó új eszközöket illetően – tájékoztatott az Európai Bizottság.

Négymilliárdos adócsalási ügyben ötven ember ellen emeltek vádat

2018. július. 18. 15:00
Vádat emeltek ötven ember ellen, mert egy számlázási láncon keresztül több mint négymilliárd forint adót csaltak el - tájékoztatott a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség szerdán.

Bukó cégeken át számláztak, most ők is lebuktak

2018. február. 22. 17:00
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal leleplezte, hogy egy cégcsoport 150 millió forint áfát csalt el vegyi áruk illegális kereskedelmével - közölte a NAV csütörtökön.

Csaknem egymilliárd forint áfát csalt egy ipari repceolajjal kereskedő bűnbanda

2018. február. 19. 16:58
A Nemzeti Adó-és Vámhivatal (NAV) 920 millió forintos áfacsalás miatt javasol vádemelést egy Győr-Moson-Sopron megyei bűnbanda ellen, amelynek tagjai ipari repceolajjal kereskedtek.

Márkás telefonokkal csalta az áfát a Szegedről irányított bűnszövetkezet

2018. február. 09. 14:29
Egy Dél-Alföldről irányított bűnszervezet vezetőit és tagjait vették őrizetbe a NAV pénzügyi nyomozói. Több mint négymilliárd forint értékű iPhone-nal és más értékes telefonnal üzleteltek, miközben az áfát megpróbálták visszaigényelni, jogtalanul – tájékoztatott az adóhivatal.

Számla nélkül volt csak igazán édes a csokibiznisz

2017. november. 20. 12:28
Egy tatabányai és egy budapesti cég a gyanú szerint 626 millió forint adót csalt el, mert Lengyelországból, Szlovákiából és Bulgáriából behozott csokoládét számla nélkül értékesített Magyarországon.

Több százan vettek részt a webáruház alá szervezett bűnszervezet felgöngyölítésében

2017. november. 16. 11:01
Országos akciót hajtottak végre a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyi nyomozói a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) Vagyonvisszaszerzési Hivatalával együttműködve, hogy felszámoljanak egy webáruház alá szervezett, cégláncolatokat működtető bűnszervezetet, amely 4,5 milliárd forint adót igényelt vissza jogtalanul.

Motorolajjal csalt el több százmillió forint áfát egy bűnbanda

2017. november. 08. 17:02
Illegális motorolaj-kereskedő cégláncolatot számolt fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). Az elkövetők csaknem 400 millió forint általános forgalmi adót (áfa) nem vallottak illetve fizettek be.

összesen: 57 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6