Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

47 találat a(z) "adósság" cimkére.

A villanyszámlát fizették be a legkevesebben Romániában

2018. szeptember. 19. 11:00
A romániai lakosság felének még a folyó kiadások fedezése is gondot okoz, és egyre többen szorulnak hitelre – mutat az Országos Statisztikai Intézetnek (INS).

Már több mint ezer család jelentett csődöt

2018. május. 14. 09:59
Ezer fölé emelkedett a családi csődvédelmi eljárások száma. A 2015 vége óta élő szabályrendszer az érintett ezer adós mellett ötszáz adóstárs, háromszáz más kötelezett és nyolcszáz családtag oltalmáról is gondoskodik.

Adósságmentesítő program a szlovák kórházaknak

2018. május. 10. 13:01
Közel 800 millió euró hiányt halmozott fel a szlovákiai egészségügy a múlt év végéig.

Magyar devizahiteles ügyet vizsgál az Európai Bíróság

2018. május. 04. 08:59
Az Európai Bíróság ügyben eljáró főtanácsnoka szerint vizsgálhatja nemzeti bíróság a devizahiteleknél az árfolyamkockázatot a kölcsönt felvevőre terhelő, jogszabályban rögzített feltétel tisztességtelenségét, ha a szerződésben nem világosan és érthetően fogalmaztak.

Engedély nélkül vásárolt fel problémás céges hiteleket egy budapesti társaság

2018. június. 20. 15:58
Az MNB 7,5 millió forint bírságot szabott ki az Ingatlan Hasznosító és Befektető Ingatlanbankár Kft.-re engedély nélküli követelésvásárlási tevékenység miatt, s megtiltotta a jogosulatlan tevékenység folytatását.

A nők többször, a férfiak nagyobb összeggel maradnak adósok a mobilszolgáltatóknak

2018. augusztus. 06. 18:02
Magyarországon 8 százalékkal több mobiltartozás köthető a nőkhöz, mint a férfiakhoz, ugyanakkor az utóbbi kör átlagosan nagyobb összeggel tartozik szolgáltatójának.

A bankok helyett mindinkább a behajtók miatt járnak a békéltetőkhöz az adósok

2018. április. 16. 08:01
Jelentősen megváltozott a pénzügyi békéltetés területe tavaly, a legnagyobb arányt képviselő hitel- és kölcsönügyek száma jelentősen visszaesett, nőtt ugyanakkor a követeléskezelőkkel szembeni, elsősorban méltányossági igényt tartalmazó ügyek száma, utóbbiakra a Pénzügyi Békéltető Testület (PBT) kiemelt figyelmet fordít.

Milliárdos adósságot halmoztak fel a társasházak

2017. október. 09. 12:28
Tetemes adósság terheli a társasházi és lakásszövetkezeti otthonok több mint négy és fél millió lakóját, de azt pontosan senki sem tudja, hogy együttvéve mennyi a felhalmozott adósság, mert erről sehol sincs hivatalos kimutatás.

Megkaphatnák az "elsétálás" jogát a lakáshitelesek

2017. november. 07. 11:43
A következő fél év alkalmat teremthet az úgynevezett elsétálási jog magyarországi bevezetésére - mondta a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnöke, Schadl György a Magyar Időknek, amely úgy tudja, az elsétálási jog bevezetése már felmerült a kormányzat berkeiben is.

Megugrott az igény a követeléskezelők szolgáltatásai iránt

2017. március. 08. 10:31
Jelentős mértékben, 31 százalékkal nőtt a forgalom tavaly a magyarországi faktoringpiacon. A mezőny továbbra is igen koncentrált, és a banki hátterű szolgáltatók uralják.

összesen: 47 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5