Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

21 találat a(z) "adókedvezmény" cimkére.

Már a januári fizetés is több lehet, ha ezt nem felejti el

2018. január. 10. 15:02
Érdemes már januárban nyilatkozni az igénybe vehető adókedvezményekről. Az adóelőleg-nyilatkozat kitöltésével és leadásával már a januári fizetés is a kedvezmények összegével növelten érkezhet februárban.

Személyi adókedvezmény: a legfontosabb tudnivalók

2018. január. 02. 14:59
A személyi kedvezmény érvényesítésével kapcsolatos tudnivalókat az adóhivatal szakemberei foglalták össze.

Év elején több tízezren felejtik el igénybe venni a családi adókedvezményt

2018. február. 04. 10:38
Az év első hónapjaiban több tízezren elfelejtik igénybe venni a családi kedvezményt; érdemes minél korábban leadni az adóelőleg-nyilatkozatot a munkáltatónál, mert a kifizető csak így tudja a fizetést a kedvezmény összegével megnövelten utalni.

Kisgyermekes szülőt foglalkoztat? Miért nem veszi igénybe a havi 23 500 forintos adókedvezményt?

2017. október. 25. 17:23
Akár évi 282 ezer forintnyi közterhet is megtakaríthat az a vállalkozás, amelyik kisgyermekes szülőt foglalkoztat. Az NGM számítása szerint a munkáltatók mintegy 60 ezer érintett után nem érvényesítik az adókedvezményt, amelynek igénybevétele rendkívül egyszerű, mindössze egy igazolás kell hozzá.

Fejlesztési adókedvezményt kaphatnak a közép-magyarországi régió innovatív vállalkozásai

2017. október. 25. 13:14
Adókedvezményt is igényelhetnek a jövőben a vállalkozások a közép-magyarországi régióban megvalósított fejlesztéseik során, amennyiben a parlament megszavazza Varga Mihály nemzetgazdasági miniszternek Tuzson Bencével, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkárával közösen benyújtott törvényjavaslatát.

December közepétől lehet élni a startup-befektetői adókedvezménnyel

2017. november. 20. 18:31
A startup vállakozások beruházói, az úgynevezett angyalbefektetők számára a december 9-én hatályba lépő kormányrendelet teremti meg az adóalap-kedvezmény igénylésének keretfeltételeit.

Érdemes kihasználni a mezőgazdaságban dolgozók után járó kedvezményeket

2017. június. 26. 16:15
A mezőgazdasági idénymunkások alkalmazásánál a lehető legnagyobb kedvezményt biztosítja a kormány az egyszerűsített foglalkoztatással. A rendszeresen mezőgazdaságban dolgozókat alkalmazó cégeknek a szociális hozzájárulási adóból jár kedvezmény – hívja fel a figyelmet az NGM.

Tao-kedvezmény energiahatékonysági beruházásokra: megjelentek a részletszabályok

2017. július. 31. 13:17
Az energiahatékonysági célokat szolgáló beruházásokra adható adókedvezmény friss részletszabályait a Mazars szakértői foglalták össze.

Ennyit hagy a szülők zsebében a családi adókedvezmény

2017. július. 18. 10:14
Idén az első öt hónapban nagyjából százmilliárd forint maradt a szülők zsebében a családi adókedvezmény révén, az éves összeg pedig 280 milliárd körül lesz.

Erre figyeljen, hogy többet kapjon kézhez fizetéséből

2017. január. 11. 15:01
A magánszemélyek számára az a legkedvezőbb, ha már januárban nyilatkoznak munkáltatójuknál az általuk igénybe vehető adókedvezményekről.

összesen: 21 db | 10 db/oldal

1 2 3