Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

15 találat a(z) "adóellenőrzés" cimkére.

Mit tegyünk, ha kopog az adóellenőr?

2018. május. 29. 18:01
Fókuszáltabb vizsgálatokra számítanak a hazai cégek az új adóeljárási törvények mellett – derült ki az EY szakmai konferenciáján. A szabályozással összességében elégedettek, a lerövidült határidőktől azonban tartanak a megkérdezett pénzügyi vezetők.

Papírmentes ellenőrzési rendszert vezetett be a NAV

2018. január. 29. 11:00
Papírmentes, online ellenőrzési rendszert vezetett be a NAV. Az ellenőrzésre kiválasztott adózónak az iratanyaggal nem kell felkeresnie az adóhivatalt, a szükséges dokumentumokat "egy kattintással" elküldheti. Ugyanakkor az online ellenőrzés nem kötelező, csak egy lehetőség.

Ezentúl azt is közzéteszi a NAV, milyen adózó kör számíthat kiemelt ellenőrzésre

2018. február. 19. 07:58
Indul a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) legújabb szolgáltatása. Már nemcsak az adótraffipaxot jelenti be, hanem azt is, hogy az adott hónapban milyen adózó kör számíthat kiemelt ellenőrzésre.

Erre panaszkodnak a balatoni vendéglátósok

2018. augusztus. 30. 15:00
Súlyos szakemberhiányról és túlzó hatósági ellenőrzésekről számoltak be a dél-balatoni kereskedelmi és vendéglátó vállalkozók.

Ezek a vállalkozások számíthatnak ellenőrzésre a NAV új akciójában

2018. április. 11. 09:57
Április 16-án indítja a következő utólagos adótraffipaxot a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). A NAV az ellenőrzések megkezdése előtt egy hetet biztosít a hibák javítására, az alkalmazotti jogviszonyok rendezésére, illetve a bevallani elmulasztott adó összegének megfizetésére.

Kiket „látogatnak meg” teljes bizonyossággal a NAV revizorai? Mutatjuk a 38. heti listát

2017. szeptember. 18. 13:30
Az ADÓtraffipax friss bejegyzéseiből kiderül, hol és kik számíthatnak fokozott ellenőrzésre az év 38. hetében.

Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok: ezeken a településeken találkozhat adóellenőrökkel a héten

2017. május. 09. 08:45
Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok megyei helyszínek is megjelentek a 19. hétre tervezett operatív adóellenőrzések között.

Fokozott közúti áruforgalmi ellenőrzés indul hétfőtől

2017. július. 30. 10:03
Fokozott ellenőrzés-sorozatot indít hétfőtől a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). A szeptember 20-ig tartó, országos akcióban a pénzügyőrök az elektronikus közúti áruforgalom ellenőrző rendszer (ekáer) szabályainak betartását vizsgálják.

Sokat javít a hazai vállalkozások adómorálján a fenyegetettség

2017. július. 14. 10:13
Százmilliókban mérhető hasznot hajthatott már az első hónapokban a kormányzat legújabb feketegazdaság elleni lépése. Az úgynevezett adótraffipax március óta működik és lényegében nem más, mint egy interneten elérhető hírlevél arról, hogy az adóhivatal mikor, kiket és hol ellenőriz.

Mire és kikre koncentrál a NAV 2017-ben?

2017. február. 21. 08:36
Az „új filozófia mentén” tevékenykedő adóhivatal az idén többek között a használt gépjárművekkel kereskedőkre, az ingatlan-bérbeadókra, a taxisokra, a csomagküldőkre és fizikaiközérzet-javító szolgáltatást nyújtókra koncentrál.

összesen: 15 db | 10 db/oldal

1 2