Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

10 találat a(z) "adatszolgáltatás" cimkére.

Megszűnik a havi munkaügyi statisztikai adatszolgáltatási kötelezettség

2019. január. 17. 10:04
Tovább csökken a vállalkozások adminisztrációval töltött ideje, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) megszüntette a havi munkaügyi statisztikai adatszolgáltatási kötelezettségét - hívta fel a figyelmet az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében a Pénzügyminisztérium.

K+F+I programok: a tervezés alapja a szakszerű és hiteles statisztikai adatszolgáltatás

2018. március. 08. 12:32
Az új kutatás-fejlesztési és innovációs programok tervezésének alapja a vállalkozások szakszerű és hiteles statisztikai adatszolgáltatása – hívja fel a figyelmet a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal.

Az MNB 59,6 millió forintra bírságolta a CIB Bankot

2018. június. 05. 12:30
Adatszolgáltatási, informatikai, hitelkockázat-kezelési, tőkekövetelmény-számítási hiányosságok, valamint az informatikai és vállalatirányítási területet érintő ismételt jogsértések miatt a Magyar Nemzeti Bank 59,6 millió forintra bírságolta a CIB Bankot.

Adatszolgáltatási és belső szabályozási problémák miatt bírság a Raiffeisennek

2018. július. 25. 17:58
Az MNB összesen 24 millió forint bírságot szabott ki a Raiffeisen Bankra a felügyeleti vizsgálata során feltárt nagy számú adatszolgáltatási, valamint az ügyletminősítéshez kapcsolódó szabályzati hiányosság miatt, s kötelezte a hitelintézetet a jogsértések megszüntetésére.

NKFIH–KSH: Felhívás pontos statisztikai adatszolgáltatásra a kutatás-fejlesztési és innovációs ráfordításokról

2018. február. 27. 18:15
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal és a Központi Statisztikai Hivatal elnöke közös levélben ösztönzi a szakszerű és hiteles statisztikai adatszolgáltatásra a kutatásfejlesztési projekteket megvalósító intézményeket és vállalkozásokat.

MNB: rendszerkockázat nincs, 19 milliós bírság van

2018. augusztus. 28. 16:00
A Magyar Nemzeti Bank 19 millió forint bírságot szabott ki az NHB Növekedési Hitel Bank Zrt.-re (NHB Bank) a felügyeleti vizsgálat során feltárt vállalatirányítási, hitelkockázat-kezelési, számviteli, adatszolgáltatási, informatikai, illetve a pénzmosás és terrorizmus finanszírozását megelőzendő hiányosságok miatt.

Januárban indul a szállásadók új, kötelező adatszolgáltatási rendszere

2018. április. 11. 07:59
A tervek szerint 2019 januárjában indul a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ tesztüzemben. A felhőalapú szolgáltatást nyújtó informatikai rendszerre statisztikai adataikat tölthetik majd fel a szálláshely-szolgáltatók.

NAV-hoz bekötött számlázó programok: a legfontosabb tudnivalók

2017. augusztus. 02. 09:30
A számlázó programok adóhivatal felé történő adatszolgáltatásával kapcsolatos legfontosabb tudni- és tennivalókat Czöndör Szabolcs, a NAV Kiemelt Adó- és Vámigazgatóságának főosztályvezetője foglalta össze.

Nébih: az illegális fakitermelés a legnagyobb probléma

2016. május. 26. 18:30
Az illegális fakitermelés jelenti a legnagyobb problémát a faanyag kereskedelmi lánc szereplőinek - derült ki a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) február végén elvégzett kérdőíves felméréséből.

Túlságosan kíváncsi a román adóhatóság

2016. július. 29. 11:30
Meglehetősen furcsa elgondolás, hogy a román adóhatóság bármikor bármilyen információt kikérhet a bankoktól – mondja Diósi László, az OTP Bank Románia vezérigazgatója.