Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

9 találat a(z) "adathalászat" cimkére.

Már több mint tízezer ember adatai szerepelnek a rettegett ukrán weboldalon

2019. február. 12. 14:32
Fedinec Csilla, a Magyar Tudományos Akadémia Társadalomtudományi Kutatóközpontjának tudományos főmunkatársa az M1 vendégeként elmondta, hogy már több tízezer, ukránellenesnek bélyegzett ember adatai szerepelnek az ukrán Mirotrovec oldalon.

Több millió Facebook-felhasználó adatait próbálták meg eladni

2018. november. 02. 14:18
A legnépszerűbb közösségi portál most úgy került bajba, hogy tulajdonképpen semmit nem csináltak, de azért mégis kicsit sok lesz már azon a bizonyos számlán.

Adathalászok kérnek kártyaadatokat a Díjnet nevében

2018. június. 07. 12:29
A Díjnet Zrt. tudomására jutott, hogy a Díjnet nevével és logójával visszaélve ismeretlenek regisztráció megerősítésének indokával e-mailben kérnek személyes és banki adatokat magánszemélyektől.

Adathalászok próbálkoznak az Extreme Digital nevében

2018. július. 26. 18:57
Ismeretlenek az Extreme Digital nevében tömegesen küldtek ki hamis üzeneteket "A megrendelés számlája" tárggyal. Ebben 7990 forint értékű termék árának visszatérítését ígérték olyan ügyfeleknek, akik ilyen árucikket nem is rendeltek az Extreme Digital-tól.

Adathalászok támadására figyelmezteti ügyfeleit az OTP

2018. február. 27. 09:01
Az OTP Bankra hivatkozva próbálnak ismeretlenek adathalász (phishing) levélben személyes adatokat megszerezni internetbelépéshez.

Adathalászok dobtak be csalit az MKB ügyfeleinek

2018. augusztus. 10. 12:58
Megtévesztő adathalász üzenetek miatt az MKB Bank óvatosságra inti ügyfeleit és a gyanús levelek törlését javasolja.

Adathalászok vetették ki hálójukat az Erste Bank ügyfeleire

2017. szeptember. 26. 11:02
Az Erste honlapján arra figyelmezteti ügyfeleit, hogy információi alapján fennáll a veszélye egy olyan új adathalász tevékenységnek, amely célzottan a bank ügyfeleire irányul.

Kiberbűnözés: célpontban a pénz- és egészségügyi cégek

2017. február. 10. 15:30
Megakadályozható az ellopott bejelentkezési adatokkal való jogosulatlan belépés a vállalati rendszerekbe és alkalmazásokba. Fontos, hogy a biztonsági technológia a teljes infrastruktúrára kiterjedjen.

Magyar bankok ügyfeleinek adatait igyekeznek megszerezni az adathalászok

2017. augusztus. 08. 13:14
Június óta három nagybank ügyfeleitől próbálták megszerezni bizalmas banki adataikat bűnözők, így feltételezhetően célzott adathalász-támadássorozat zajlik a hazai hitelintézetek ügyfelei ellen. A bankok sohasem kérik el ügyfeleik bizalmas adatait e-mailben, SMS-ben vagy levélben – figyelmeztet az MNB.