Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

5 találat a(z) "adathalászat" cimkére.

Adathalászok kérnek kártyaadatokat a Díjnet nevében

2018. június. 07. 12:29
A Díjnet Zrt. tudomására jutott, hogy a Díjnet nevével és logójával visszaélve ismeretlenek regisztráció megerősítésének indokával e-mailben kérnek személyes és banki adatokat magánszemélyektől.

Adathalászok támadására figyelmezteti ügyfeleit az OTP

2018. február. 27. 09:01
Az OTP Bankra hivatkozva próbálnak ismeretlenek adathalász (phishing) levélben személyes adatokat megszerezni internetbelépéshez.

Adathalászok vetették ki hálójukat az Erste Bank ügyfeleire

2017. szeptember. 26. 11:02
Az Erste honlapján arra figyelmezteti ügyfeleit, hogy információi alapján fennáll a veszélye egy olyan új adathalász tevékenységnek, amely célzottan a bank ügyfeleire irányul.

Kiberbűnözés: célpontban a pénz- és egészségügyi cégek

2017. február. 10. 15:30
Megakadályozható az ellopott bejelentkezési adatokkal való jogosulatlan belépés a vállalati rendszerekbe és alkalmazásokba. Fontos, hogy a biztonsági technológia a teljes infrastruktúrára kiterjedjen.

Magyar bankok ügyfeleinek adatait igyekeznek megszerezni az adathalászok

2017. augusztus. 08. 13:14
Június óta három nagybank ügyfeleitől próbálták megszerezni bizalmas banki adataikat bűnözők, így feltételezhetően célzott adathalász-támadássorozat zajlik a hazai hitelintézetek ügyfelei ellen. A bankok sohasem kérik el ügyfeleik bizalmas adatait e-mailben, SMS-ben vagy levélben – figyelmeztet az MNB.