2016. március 20. vasárnap, 11:05
konferencia, workshop
A hét konferenciái, workshopjai, szakmai előadásai közül ajánljuk.

2016. március 21. Új jogi keretek között az építőipar - vállalkozói tájékoztató fórum (Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Gazdaság Háza, Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.)

A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében kerül megrendezésre az „Új jogi keretek között az építőipar - Építési jogi változások 2015-2016” című építőipari tájékoztató fórum. A rendezvényen az új jogi keretek között az építőipar – építési jogi változásokról ad elő Koji László az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnöke. Bartus Tamás Székesfehérvári Járási Hivatal Építésügyi és Örökségvédelmi Osztály osztályvezetője előadásában az építőipari kivitelezési szabálytalanságokról és az építésfelügyeleti ellenőrzések tapasztalatairól beszél. Az előadás végén lehetőség nyílik konzultációra az előadókkal.

2016. március 21. KAVOSZ Gazdasági Fórum (Vigadó Étterem, Miskolc, Görgey Artúr út 23.)

A KAVOSZ Zrt. és a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kereskedelmi és Iparkamara tisztelettel meghívja Önt a hazai és uniós finanszírozási lehetőségeket bemutató rendezvényére. Milyen Miskolc gazdasági helyzete és milyen kilátásai vannak? Milyen gazdaságfejlesztési lehetőségekkel élhetünk a gyakorlatban? Mindent megtudhatnak a vállalkozói kihívásokról és hasznos tanácsokkal gazdagodhatnak a résztvevők.

2016. március 21. Fókuszban Latin-Amerika: Sikeres piacra lépés Mexikóban (Magyar Kereskedelmi és Iparkamara székhelye, Budapest, Szabadság tér 7., Platina II. torony, X. emelet, 1001. terem)

A rendezvény a Mexikó iránt érdeklődő vállalkozások számára nyújt tájékoztatást a magyar-mexikói kétoldalú gazdasági kapcsolatok alakulásáról, a mexikói gazdasági és üzleti környezetről, a kereskedelmi és befektetési lehetőségekről továbbá sikeres magyar vállalkozások mutatják be üzleti tapasztalataikat a mexikói piacon.

2016. március 22. XII. PTE Karriernap és Állásbörze - információ munkáltatóknak (PTE ÁOK, Dr. Romhányi György Aula, Pécs, Szigeti út 12.)

A Pécsi Tudományegyetem OIG Karrier Irodája és az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat 2016. március 22-én rendezi meg PTE Összegyetemi Karriernapját és Állásbörzéjét a PTE ÁOK, Dr. Romhányi György Aulában. A Börze célja elsősorban az aktuális állásajánlatok, gyakornoki programok, szakmai gyakorlatok, hazai és külföldi ösztöndíj lehetőségek bemutatása, ezért a kiállítóként megkeresett cégek/szervezetek megjelenésének feltétele továbbra is az, hogy aktuális nyitott pozíciókkal/programokkal érkezzenek.

2016. március 22. Turisztikai online marketing workshop (Budapest, Danubius Hotel Gellért)

Mik az összefüggések a látogatottsági adatok, a foglalások, forgalomterelés módjai és az egyes mozzanatok eredményeit leíró statisztikák között? Milyen folyamatokat milyen eszközökkel érdemes támogatni az online marketingtevékenység során? Hogyan kapcsolódnak egymáshoz a különböző felületek?

2016. március 22. Szakképzési hozzájárulás elszámolásáról az ADÓKLUB-ban (Gazdaság Háza - Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.)

A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara rendezvényén a szakképzési hozzájárulás elszámolásáról, az igényelhető kedvezményekről, a bevalláskészítés gyakorlati tudnivalóiról szerezhetnek biztos információt az érdeklő szakemberek. Az eseményt elsősorban gazdálkodó szervezeteknek, számviteli szakembereknek ajánlják.

2016. március 22. Védje ki a gazdasági bűncselekményeket - fórum (Gazdaság Háza - Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Székesfehérvár, Hosszúséta tér 4-6.)

A gazdasági bűnözés, prevenció, vagyonmegóvás lehetőségeiről, az ún. „sláger típusú” gazdasági bűncselekményekről és a közlekedésbiztonságról lesz szó azon a vállalkozói párbeszéd fórumon, melyet a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szervez a Gazdaság Házában.

2016. március 23. Munkavédelmi nyílt nap, 2016 (Pécsi Kereskedelmi Központ, Pécs, Majorossy u. 36. Zsolnay terem)

A kamara és a kormányhivatal közös szervezésű nyílt napjának célja a munkavédelmi szemléletű gondolkodás és döntési képesség erősítése a munkabalesetek és foglalkozási megbetegedések megelőzése érdekében.

2016. március 23. Adó- és Vámkonferencia (Kölcsey Központ, Debrecen, Hunyadi u. 1-3., Kölcsey Terem, II. emelet)

A Vám, Jövedéki és Adóügyi Szolgáltatók Szövetsége, valamint a NAV Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok és Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Adó- és Vámigazgatóságai szakmai konferenciát szerveznek. A konferencia témái, a teljesség igénye nélkül: folyószámla és a végrehajtási tevékenység átalakítása és kockázatelemzés az adó- és vámellenőrzésben. Adójogi aktualitások, adózói minősítés. A vámjog január 1-jei változásai, az Uniós Vámkódex és a nemzeti vámjogszabály előkészítése.

2016. március 23. Szentpétervár bemutatkozása és üzletember-találkozó (Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara, Budapest, Krisztina krt. 99. VII. emelet Széchenyi terem)

Szentpétervár kormányzójának vezetésével üzleti delegáció érkezik Budapestre. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Orosz Tagozata és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara magyar-orosz fórumot és üzletember-találkozót szervez. A rendezvény az orosz piac iránt érdeklődő vállalkozások számára nyújt tájékoztatást Szentpétervár gazdaságáról, az együttműködés fejlesztésének lehetőségeiről, a bilaterális gazdasági kapcsolatok alakulásáról. A fórum után kerekasztal-megbeszélésekre és kétoldalú üzletember-találkozókra kerül sor, melyek regisztráció-kötelesek.

2016. március 23. Munkaerőpiaci tájékoztató fórum (Batthyány Lajos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola, Konferenciaterem, Pápa, Külső-Veszprémi út 2.)

A Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Pápai Területi Irodája a Veszprém Megyei Kormányhivatal Pápai Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályának közreműködésével Tájékoztató Fórumot szervez. A program témái között szerepelnek a munkaerő-piaci támogatások, pályázatok, a gyakornoki program pályakezdők támogatására és az Erasmus Fiatal Vállalkozóknak pályázat valamint a Széchenyi Kártya Program – újdonságai.

2016. március 23. GAZDÁLKODJON, TERVEZZEN, ELLENŐRIZZEN - Cégvezetőknek szóló információk a KKV klubban! (Kereskedelmi és Iparkamara székháza, Győr, Szent István u. 10/A, Jerfy terem)

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara KKV klubja tisztelettel meghívja Önt a „GAZDÁLKODJON,  TERVEZZEN, ELLENŐRIZZEN” címmel megrendezésre kerülő, kifejezetten cégvezetők számára szervezett programjára. Ismerje meg és használja ki jobban Ön is saját adottságait és a piac nyújtotta lehetőségeket, odafigyelve a törvényi keretekre. Rendezvényünk keretében információt nyújtunk a cégvezetők számára elérhető lehetőségekről!

2016. március 24. Pénz, de honnan? (Nyíregyháza, Centrál Hotel, Nyíregyháza, Nyár utca 2-4.)

A konferencián előadók részletesen beszámolnak a GINOP, a TOP, a KEHOP és a VP aktuális kiírásairól, és válaszolnak a fejlesztéssel kapcsolatos egyéb finanszírozási és hatékonysággal kapcsolatos kérdésekre is. Szakértő előadókkal személyes konzultációra is lehetőség nyílik.

2016. március 24. Konferencia a magyar-mongol gazdasági és politikai kapcsolatok alakulásáról (Magyar Kereskedelmi és Iparkamara székhelye, Budapest, Szabadság tér 7., Platina II. torony, X. emelet, 1001. terem)

A rendezvény a Mongólia iránt érdeklődő vállalkozások számára nyújt tájékoztatást a magyar-mongol kétoldalú gazdasági kapcsolatok alakulásáról, a mongol gazdasági és üzleti környezetről, továbbá sikeres magyar vállalkozások mutatják be üzleti tapasztalataikat a mongol piacon.


Cég és szolgáltatás kereső
Twitter megosztás Google+ megosztás
A szerkesztő ajánlja