A Deloitte adó- és jogi tanácsadás üzletágának vezetését júniustól dr. Winkler László veszi át. Elődje, dr. Kövesdy Attila továbbra is a Deloitte Magyarország adópartnereként, valamint a Deloitte Közép-Európa igazgatótanácsának elnökeként folytatja munkáját.

Június elsejétől dr. Winkler László irányítja a Deloitte Magyarország adó- és jogi üzletágát. A közgazdász és jogász végzettségű szakember 2007 óta dolgozik a Deloitte adórészlegén. Fő szakterülete a társasági és nemzetközi adózás, de széleskörű tapasztalattal rendelkezik a felvásárlások és át strukturálások speciális adózási kérdéseiben is. Ügyfelei elsősorban olyan jelentős multinacionális vállalatok, amelyek részére a Deloitte által nyújtott széleskörű adótanácsadási szolgáltatásokat nemcsak Magyarországon, hanem globálisan is ő irányítja.

„A Deloitte Magyarország adó- és jogi osztálya az elmúlt időszakban is komoly eredményeket ért el, amit jól mutat az utóbbi két évben elnyert az Év Adótanácsadó Cége Magyarországon díj is, de akár említhetném azt is hogy, a Deloitte Legal pár év alatt egy néhány fős praxisból egy ma már több, mint 30 fős ügyvédi irodává vált Magyarországon” – mondta dr. Winkler László.

„Üzletágunk feladata változatlan: ügyfeleink átsegítése a jövő adózási és jogi kihívásain. Ennek érdekében számos előremutató kezdeményezésen dolgozunk, többek között új szolgáltatások bevezetésén, vagy olyan technológiai megoldások fejlesztésén, melyek az automatizálást, vagy éppen a még jobb ügyfélkiszolgálást segítik elő” – tette hozzá a szakember.