Az aranylabdás portugál focisztár görög szigettel kedveskedett a világ egyik legismertebb játékosügynökének. Jorge Mendes pazar partin vasárnap vette el kedvesét.

Több millió dollárt fizethetett a háromszoros aranylabdás Cristiano Ronaldo egy görög szigetért. Az ABC spanyol lap szerint igencsak gáláns nászajándékkal rukkolt ki a Real Madrid szupersztár focistája, amikor Spanyolország egyik legismertebb és leggazdagabb játékosügynökének szigetet ajándékozott.

Az ABC nem nevesítette a szigetet és a vételárat sem írta meg, csupán annyit közölt, hogy Ronaldo szívesen nyaral Görögországban, legutóbb épp Míkonoszon pihent néhány napot.

Jorge Mendes (49) a Gestifute cég tulajdonosa, vagyonát 100 millió euróra becsülik. Bár 2005 óta él együtt párjával, Sandrával, és három gyerekük is született, csak most döntöttek úgy, hogy Portóban gyűrűvel is megpecsételik a kapcsolatukat.

A vasárnapi lagzi költségeit az ABC nem merte megbecsülni, ám olyan hírességek voltak a vendégek között, mint Sir Alex Ferguson, a Manchester United egykori legendás trénere (Ronaldót Mendes közvetítette ki a MU-hoz 2003-ban, s 2009-ig ott játszott), Roman Abramovics, a Chelsea orosz tulajdonosa és a Benfica elnöke, Luis Filipe Vieria.

A Private Islands Online portálon jelenleg több mint tíz görög szigetet kínálnak megvételre, a legolcsóbb ára 3 millió dollár.