A hét fesztiváljai, rendezvényei közül ajánljuk.

2017. június 27. – július 1. 25. VOLT Fesztivál (Sopron)

A VOLT Fesztivál Magyarország egyik legnagyobb könnyűzenei fesztiválja, amit évente Sopronban rendeznek 1993 óta. A rendezvényre a zenei kínálat sokszínűsége jellemző, a különböző helyszíneken a rock, az elektronikus zenei, a világzenei és a jazz koncertek mellett számos más műfaj képviselői is fellépnek.

2017. június 28. – július 2. Szerelmesek Fesztiválja (Szentgotthárd)

A programok nem csak szerelmeseknek szólnak, hanem mindazoknak, akik kíváncsiak arra, hogy a legősibb és legnépszerűbb múzsa, a SZERELEM hogyan jelenik meg zenében, színházban, versben, filmen, táncban, előadásban, beszélgetésben. Idén kifejezetten gyermekeknek szóló elemekkel is bővült a program-repertoár.

2017. június 29. – július 2. 38. Kaláka Fesztivál (Eger)

Idén is különleges programokkal, kiállításokkal, gyerekprogramokkal, templomi koncerttel várják az érdeklődőket A fesztivál fókuszában idén a megalakulásának 40. évfordulóját ünneplő Bükki Nemzeti Park áll.

2017. június 29. – július 2. Balaton Fesztivál (Balatonkenese)

16 sztárfellépő, ínyencségek testnek és léleknek. A rangos zenei programok mellett street food utca, különleges termékek és minőség várja az érdeklődőket az első nagy balatoni gasztrofesztiválon.

2017. június 30. – július 2. XVIII. Körös-völgyi Sokadalom Népművészeti Fesztivál (Gyula)

A néptánc és népzene mellett a népi kismesterségek képviselői is bemutatkoznak a háromnapos forgatag alatt. A sokadalom a gyerekek számára is tartalmas szórakozást nyújt, gólyalábasok, vásári komédia, bábelőadás várja a legkisebbeket.

2017. június 30. – július 2. 10. Győrkőcfesztivál (Győr)

10 helyszínen 1000 program várja a kicsiket és nagyokat – a belépő pedig egy mosoly! A Vaskakas Bábszínház által szervezett Győrkőcfesztivál rengeteg programot tartogat: előadások, koncertek, mutatványok, bábszínházak mellett kézműves játszóházak; ügyességi sportjátékok; logikai és népi játékok, állatsimogatók, óriáshinták várják a fesztiválozó családokat.

2017. július 1–2. Red Bull Air Race (Budapest)

Adrenalin földön, vízen és levegőben. Koncertekkel és extrém sportolókkal vár mindenkit a Red Bull Air Race a hétvégén.

2017. július 1–2. Gönci Barack Fesztivál (Boldogkőváralja)

Amellett, hogy meg lehet kóstolni az érett gönci barackot, lesznek barackos finomságok, barackpálinka, barackos koktélok, frissen főtt lekvárok és két napra való, tömény program gyerekeknek és felnőtteknek.