2016. január 17. vasárnap, 10:18
szakképzés, GINOP, számvitel, xyz-generáció, exportpiacok
Szakképzés, GINOP, számvitel, xyz-generáció, exportpiacok: a hét rendezvényei közül ajánljuk.

2016. január 19. Szakképzési Konzultációs Fórum (Tolna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara , Szekszárd, Arany J. u. 23-25. I. emelet 101.)

A fórumon Szűcsné Dr. Füredi Szilvia foglalkoztatási főosztályvezető, a Tolna Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztályának munkatársa az Munkaügyi Központ aktualitásairól, Lászlóné Szép Györgyi igazságügyi adó és könyvszakértő, a Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara tagja pedig a szakképzési elszámolással kapcsolatos változásokról tart tájékoztatást.

2016. január 20. Tájékoztató Fórum a GINOP pályázati kiírásairól (Kamara székház, Baross terem, Győr, Szent István út 10/A.)

A Pályázati Tájékoztató Fórum tematikája alapján a résztvevők először a GINOP pályázati lehetőségekről kapnak átfogó tájékoztatást, majd előadásokat hallhatnak a pályázatok gyakorlatáról, az SZPI szerepéről a pályázatok eredményes lebonyolításában és a hatékony finanszírozási lehetőségekről.

2016. január 21. Adóklub: Számviteli törvény a gyakorlatban (Gazdaság Háza - FMKIK, Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.)

Az ADÓKLUB programsorozat keretében 2016. január 21-én a számviteli törvény gyakorlati alkalmazásával foglalkozhatnak, akik részt vesznek a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara előadássorozatán. Az előadás több szemszögből vizsgálja, mit hogyan csináljon a vállalkozó, bemutatja, hogyan jár el az adótanácsadó, könyvvizsgáló és milyen módon ellenőriz a NAV.

2016. január 21. Konfliktusmentes Üzleti Kapcsolatokról beszél Tonk Emil (Győri Nemzetközi Kereskedelmi Központ, Győr Szent István u. 10/a.)

2016. január 21. Generációk együttműködése a munkahelyen (BKIK székház Budapest I. Krisztina Krt. 99. VII. emelet, oktató terem)

„Az eseményen olyan innovatív megoldásokat mutatnak be, amelyek az Ön vállalatánál is új távlatokat nyitnak az Y-Z generáció és az idősebb korosztály sikeres együttműködéséhez.” A témák:

  • Mik a jellemző X-, Y és Z generációs eltérések a munkahelyen, a munkavégzésben?
  • Mik az érintett generációk jellemzői, különbségei?
  • Milyen irányba változnak a munkavégzés elvárásai, feltételei? Hogyan, milyen eszközökkel és technikákkal lehet kezelni ezeket a problémákat?

2016. január 21. Exportpiaci trendek – 2016 A kkv-k slágerpiacai (Budapest, BCM Nagykereskedelmi és Konferenciaközpont (15. kerület, Szentmihályi út 171. II. emelet)

Merre menjünk? Keletre, nyugatra, északra, délre? A világgazdaság lehetőségeit alapvetően meghatározó geopolitikai tényezők alaposan átírták a külkereskedők forgatókönyveit. Már nem csak az a kérdés, hogyan tudják a hazai vállalatok pótolni az orosz embargó miatti kieséseiket, hanem a háborúk, migráció és a nemzetek közötti ellentétek erősödése, számos piac elbizonytalanodása miatt is fájhat a fejük. Hol lelhetünk biztonságos és biztos piacokra? Mit kell tennünk a külpiaci képességünk erősítése érdekében? A konferencia előadói, tapasztalt szakemberek, felelős vezetők adnak hasznos információkat a külpiaci jelenlét erősítését fontolgató cégek vezetőinek.


Cég és szolgáltatás kereső
Twitter megosztás Google+ megosztás
A szerkesztő ajánlja