Felfüggesztette a gödöllői Félix pizzéria tevékenységét a Nébih. A NAV-val tartott közös ellenőrzésen a szakemberek megállapították, hogy az üzlet a szükséges engedély és adószám nélkül végezte tevékenységét, emellett a helyszínen a műszaki, a higiéniai és a személyi feltételek nem voltak alkalmasak élelmiszer készítésére.

Április végén a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársaival együtt egy Pest megyei, pizzakészítéssel és kiszállítással foglalkozó magánszemélynél tartottak ellenőrzést. A vizsgálat során megállapították, hogy az általa működtetett gödöllői Félix pizzéria az élelmiszer-előállításhoz szükséges engedéllyel és adószámmal nem rendelkezik. 

A helyszínen több, élelmiszerbiztonsági kockázatot jelentő műszaki, higiéniai és személyi hiányosságot is feltártak a szakemberek. Például melegvíz-ellátás nem volt sem mosogatáshoz, sem kézmosáshoz, a padozat pedig takarítatlan volt. A helyiség olyan tárgyakkal és eszközökkel volt tele, amelyek az ételkészítéshez nem szükségesek (például monitor, óriás sakkbábuk, gépkocsi akkumulátorok, motorolaj, rossz hűtőszekrények). A pizza készítését és kiszállítását végző személyek a szükséges egészségügyi igazolásokkal  nem rendelkeztek. 

Az egységben fellelt nem nyomon követhető és lejárt alapanyagokat a hatóság a helyszínen a forgalomból kivonta és az egység tevékenységét azonnali hatállyal felfüggesztette. A NAV eljárást indított, amelynek eredménye akár egymillió forint mulasztási bírság is lehet, és a pizzázó nyilvántartásai alapján utólagos vizsgálatra is sor kerülhet.