2016. január 12. kedd, 13:45
Magyar Könyvvizsgálói kamara, Pál Tibor
Dr. Pál Tibor tanszékvezető egyetemi docenst választotta elnökké a Magyar Könyvvizsgálói Kamara.

Dr. Pál Tibort (képünkön), a Miskolci Egyetem intézetigazgatóját, tanszékvezető egyetemi docenst választotta elnöknek a Magyar Könyvvizsgálói Kamara tisztújító közgyűlése, miután az előző elnök, Dr. Lukács János megbízása lejárt. A tagságnak szóló bemutatkozó programjában Pál Tibor a következő elnökség fő feladatai közé sorolta a kamara hatósági feladatainak maradéktalan ellátását, a kamarai struktúra átalakítását, valamint a kamara megítélésének javítását. Az elnök kisebb, de hatékonyabb kamarai szervezet kialakítása és a megkezdett informatikai fejlesztések folytatása mellett érvelt.

Az elmúlt évben a könyvvizsgálói szakmát ért – sokszor méltatlan – támadásokkal kapcsolatban Pál Tibor azt mondta, hogy a kamarai tagok érdekében meg kell keresni azokat a hibákat, amelyek kijavításával a szervezet a megbízók és a tisztességesen dolgozó tagok érdekeit egyaránt szolgálja. „A munkájukat tisztességgel végző tagok védelme azonban nem egyeztethető össze a tagságra méltatlanná válók melletti kiállással” – fogalmazott a Magyar Könyvvizsgálói Kamara új elnöke.

A Kamara küldöttgyűlésén új oktatási alelnöknek Dr. Hegedűs Mihályt, a szervezet szakmai alelnökének Barsi Évát, fegyelmi megbízottnak pedig Dr. Borzi Miklóst választották meg a küldöttek.

Dr. Pál Tibor ezt megelőzően a kamara oktatási és továbbképzési alelnöke, valamint a szervezet Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke volt. Dolgozott a Pénzügyminisztériumban, azután a Miskolci Egyetemen folytatta pályafutását, ahol jelenleg az Üzleti Információgazdálkodási és Módszertani Intézet igazgatójaként, tanszékvezető egyetemi docensként dolgozik. Kandidátusi és PhD fokozatot szerzett, habilitált.

Az Álláshely rovat támogatója: Delego Kft.

Cég és szolgáltatás kereső
Twitter megosztás Google+ megosztás
A szerkesztő ajánlja