2017. február 10. péntek, 09:06
Be Smart, BVK
Bővült az 5. BE SMART verseny díjazása: a jövőbeni győztesek közül a Düsseldorf Be Smart Tech Event-re kiutazók számára nem csak a szállás, hanem az oda-vissza repülőút költségét is biztosítják a szervezők, sőt cégenként két fő utazhat ki, az Innogy Hungária Kft és leányvállalatai az ELMŰ-ÉMÁSZ támogatásának köszönhetően. A jelentkezési határidő február 10-e, éjfél!

Immár ötödik alkalommal kerül megrendezésre a BE SMART startup verseny. A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány ezúttal a Düsseldorfi Magyar Főkonzulátussal, a think.BDPST-el és a Vodafone Deutschlanddal együttműködve hirdeti meg a versenyt. 

A kiválasztott legígéretesebb startupok képviselői 2017. március 28-án a Budapest – Düsseldorf Be Smart Tech Eventen ill. 2017. március 29-31-én a think.BDPST rendezvényen nyernek bemutatkozási lehetőséget – olvasható a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány közleményében.

A 2017. március 28-án megrendezendő Budapest – Düsseldorf Be Smart Tech Event smart city és mobilitás témában működő magyar startupok német piacra lépését szeretné elősegíteni. A startupoknak lehetősége lesz egyedi bemutatkozásra, pitch-ek és one-on-one megbeszélések formájában az észak-rajna-vesztfáliai régióban jelen lévő és egyéb német  nagyvállalatok innovációs vezetői, befektetők és a helyi kereskedelemfejlesztési szervezetek képviselői előtt. A legjobb cég(eke)t díjjal jutalmazzák, az első helyezett részére 1 éves villamosenergia fogyasztást biztosít az Innogy Hungária Kft. A rendezvényre, amelynek házigazdája a Vodafone Deutschland, exkluzív környezetben, a Vodafone düsseldorfi székházának 18. emeleti bemutatótermében kerül sor. A rendezvény támogatói az Innogy Hungária Kft és leányvállalatai az ELMŰ-ÉMÁSZ és a thyssenkrupp Presta.

A think.BDPST rendezvény kísérő eseményeiként megrendezendő 2017. március 29-i Startup Budapest Fórumra és a 2017. március 30-31-i Startup Cornerre a jövő munkahelyei, a jövő oktatása, egészségügyi innováció és mesterséges intelligencia témában várják a szervezők a startupok jelentkezését. A startupoknak lehetősége lesz kiállításon és pitch session formájában bemutatkozni nemzetközi és hazai innovációs szakemberek, befektetők és nagyvállalatok innovációs vezetői előtt, valamint B2B találkozókat is szervezünk részükre.

Az 5. BE SMART startup verseny szervezői olyan innovatív feltörekvő vállalkozások jelentkezését várják, amelyek a piacra lépés fázisán már túl vannak, vagy legalább prototípussal rendelkeznek.

A kiválasztás két fordulóban zajlik. Az első fordulóban a jelentkezők pályázatukat elektronikus úton elküldik a besmart@bvk.hu email címre, a jelentkezési kategória megjelölésével 2017. február 10-ig. A második fordulóban a bíráló bizottság által kiválasztott startup-ok képviselői angol nyelvű pitch-ek keretében mutatják be vállalkozásukat.

A szakértői zsűri által

  • smart city és mobilitás témában kiválasztott 10 legígéretesebb startup 2-2 képviselője vehet részt a magyar delegáció részeként a düsseldorfi programon, valamint
  • jövő munkahelyei, a jövő oktatása, egészségügyi innováció és mesterséges intelligencia témákban kiválasztott 10 legígéretesebb startup vehet részt aBDPST Startup Corneren.

További információk és a pályázati kiírás itt érhető el.


Cég és szolgáltatás kereső
Twitter megosztás Google+ megosztás
A szerkesztő ajánlja