2018. február 5. hétfő, 09:25
ADÓtraffipax, NAV, operatív ellenőrzés
Az adóhivatal által „üzemeltetett” ADÓtraffipax 6. hétre érvényes bejegyzései.

Észak-Budapest

A NAV Észak-budapesti Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai februárban a belvárosi vendéglátóknál, kereskedőknél és szolgáltatóknál végeznek helyszíni ellenőrzéseket. A revizorok elsősorban a nyugta- és számlaadást, az alkalmazottak bejelentéseit, valamint az online pénztárgépek szabályszerű használatát vizsgálják.

Bács-Kiskun megye

A NAV Bács-Kiskun Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai februárban a ruházati kiskereskedőknél a nyugta- és számlaadást, foglalkoztatottak bejelentését és az áruk eredetét vizsgálják. Ezen felül forgalomszámlálást is végezhetnek.

Baranya megye

A NAV baranyai munkatársai február 5. és 11. között Bólyban, Komlón, Pécsett és  Mohács környékén elsősorban a vendéglátóknál ellenőrzik a nyugta- és számlaadást, a szabályos foglalkoztatást, az áruk eredetét és az online pénztárgépek használatát. A nagyobb rendezvényeken – így például a Busójáráson – is jelen lesznek a revizorok és a pénzügyőrök. A próbavásárlások, próbaszolgáltatások igénybevétele mellett forgalomszámlálásra is számíthatnak a kereskedők, vendéglátók és szolgáltatók.

Békés megye

2018. február 5. és 9. között a NAV Békés Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai elsősorban a kockázatos minősítésű adózók által üzemeltetett üzletekben, telephelyeken végeznek ellenőrzéseket. Az adóellenőrök és a pénzügyőrök a próbavásárlások mellett a foglalkoztatottak bejelentését, valamint az online pénztárgépek működtetésével kapcsolatos kötelezettségeket ellenőrzik 5-én Békéscsabán, 6-án Kondoroson, Szarvason, Orosházán, Tótkomlóson, 8-án Vésztőn, Szeghalmon, Füzesgyarmaton, Békésen, Mezőberényben, 9-én Békéscsabán.

Fejér megye

A NAV Fejér Megyei Adó és Vámigazgatóságának munkatársai 2018. február 5. és február 11. között a megyében működő pékségekben, italboltokban és az élelmiszerüzletekben végeznek nyugta- és számlaadással, foglalkoztatással és árueredettel kapcsolatos vizsgálatokat, illetve az éttermekben ellenőrzik az 5 százalékos áfakulcs alkalmazásának helyességét.

Hajdú-Bihar megye

A NAV Hajdú-Bihar Megyei Adó- és Vámigazgatósága az alábbi településeken tervez helyszíni ellenőrzéseket 2018. február 5. és 9. között:

 • február 5. hétfő: Hajdúszoboszló
 • február 6. kedd: Nyíradony
 • február 7. szerda: Vámospércs
 • február 8. csütörtök: Mikepércs
 • február 9. péntek: Debrecen

A NAV szakemberei elsősorban a nyugta- és számlaadást, az online pénztárgépek megfelelő használatát és az alkalmazottak bejelentését ellenőrzik a kereskedőknél, szolgáltatóknál. A pénzügyőrök fokozott figyelmet fordítanak a jövedéki termékek forgalmának ellenőrzésére is. A közzétett adatok nem zárják ki azt, hogy máshol is lehetnek ellenőrzések.

Jász-Nagykun-Szolnok megye

A NAV Jász-Nagykun-Szolnok megyében az alábbi időpontokban és helyszíneken ellenőriz a 6. héten:

 • február 5. hétfő: Szolnok és környéke
 • február 6. kedd: Karcag és környéke
 • február 7. szerda: Jászberény és környéke
 • február 8. csütörtök: Tiszafüred és környéke
 • február 9. péntek: Kunszentmárton és környéke

A revizorok a számla- és nyugtaadást, az alkalmazottak bejelentését, a forgalmazott áruk eredetét, valamint az online pénztárgépekkel kapcsolatos kötelezettségeket ellenőrzik a piacokon, kereskedőknél. Az operatív ellenőrzések mellett a pénzügyőrök a jövedéki szabályok betartását vizsgálják. A közzétett adatok nem zárják ki, hogy más településeken is lehetnek ellenőrzések.

Nógrád megye

A NAV Nógrád Megyei Adó- és Vámigazgatósága a 6. héten az alábbi településeken tervez helyszíni ellenőrzéseket:

 • február 5. hétfő Balassagyarmat és környéke
 • február 6. kedd Szécsény és környéke
 • február 7. szerda Rétság környéke
 • február 8. csütörtök Pásztó és környéke
 • február 9. péntek Salgótarján és környéke

A revizorok vizsgálják a számla- és nyugtaadást, az online pénztárgép használatát, az alkalmazottak bejelentését, valamint a forgalmazott áruk eredetét. A revizorok a hét valamennyi napján a megye egyéb településein is végezhetnek ellenőrzéseket.

Pest megye

A NAV Pest Megyei Adó- és Vámigazgatóságának szakemberei kiemelten ellenőrzik a Valentin-naphoz kapcsolódóan a virág- és ajándékkereskedőket 2018. február 5. és 14. között. Az ellenőrzések kiterjednek az online vásárlásokra is. A revizorok főként a számla- és nyugtaadást, a foglalkoztatás szabályszerűségét és az online pénztárgéppel kapcsolatos szabályok betartását vizsgálják. A közzétett információ nem zárja ki, hogy máshol is lehetnek ellenőrzések.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

A NAV Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Adó- és Vámigazgatósága az 5. héten az alábbi településeken tervez helyszíni ellenőrzéseket:

 • január 29. hétfő: Nyíregyháza
 • január 30. kedd: Tiszavasvári
 • január 31. szerda: Mátészalka, Ópályi
 • február 1. csütörtök: Vásárosnamény
 • február 2. péntek: Kemecse

A NAV munkatársai elsősorban a nyugta- és számlaadást ellenőrzik. A revizorok a hét valamennyi napján, a megye egyéb településein is végezhetnek ellenőrzéseket.

ADÓtraffipax

A NAV folyamatosan frissülő listája itt érhető el.


Cég és szolgáltatás kereső
Twitter megosztás Google+ megosztás
A szerkesztő ajánlja