A NAK APP 2.0 projekt első fázisának köszönhetően az eddig csak a köztestület internetes portálján elérhető szolgáltatások immár mobil környezetben is megjelennek.

Az applikáció nyomon követi a kamara teljes szervezetére jellemző folyamatos szolgáltatásfejlesztést és a szolgáltatási paletta bővülését.

Az agrometeorológia és a növényvédelem funkciók komoly szakmai segítséget jelenthetnek a gazdáknak, akik területre és növénykultúrára lebontva, heti rendszerességgel szöveges növényvédelmi információkat kaphatnak az igényeiknek megfelelően.

A rendszerrel a gazdálkodók a különböző időjárási adatokat településekre lebontva kérhetik le. A szolgáltatás alapvető célja, hogy a gazdák saját gazdaságukban hatékonyabb növényvédelmi intézkedéseket tehessenek, melyhez elengedhetetlen a tábla szintű növényvédelmi megfigyelés.

A NAK kibővített eszköztárral kívánja elérni a fogyasztók minél hatékonyabb tájékoztatását, ezáltal is segítve tagjait. Ennek érdekében „Itthonról Otthonra” címmel létrehozott egy életmód témájú Facebook-oldalt.

Itt egész évben, edukációs jelleggel olyan látásmód-formáló üzeneteket juttat el szórakoztató formában, amelyek segítik a hazai termékekbe vetett bizalom erősítését.