A Főtaxi új mobilalkalmazásán keresztül történő taxi hívásakor a rendszer már a megrendelés felvételekor visszaigazolja a címállomás távolságát, a várható menetidőt és megad egy előzetes költségkalkulációt.

A magas minőségű szolgáltatások mellett a felhasználói élmény is szerethetővé teszi a budapesti taxis piac legnagyobb dobását, a Főtaxi továbbfejlesztett új taxi-rendelő applikációját, amelynek Budapest egyik legszebb szögből fotózott arca a nyitóképe – írja az mmonline.hu.

Az Androidon és iOS-en e héttől elérhető új Főtaxi mobil megoldás számos, az utasok kényelmét és biztonságát szolgáló megújult funkciót is tartalmaz.

A GPS alapú rendelés meggyorsítja a legközelebbi taxi kiválasztását, extrákat is kérhetünk előre (mekkora legyen az autó, kérjük-e nyáron előhűtve, viszünk-e magunkkal házi-kedvencet).

A taxi érkezését telefonunk hangjelzéssel jelzi.

Az alkalmazás már a rendeléskor elküldi az úton lévő autóról és a sofőrről egy fotót és a várható kiszállási időt. Akár valamennyi utazásunkat visszanézhetjük a Korábbi Rendelések menüben térképen, teljes útvonallal, az utazási idővel, a kifizetett összegekkel, a korábbi szolgáltatást végző sofőrökkel és taxikkal együtt. A sofőröket az utasok értékelik, amelyet már érkezéskor látnak a megrendelők és később ők maguk is véleményezhetnek.

Már a megrendelés felvételekor visszaigazolja a rendszer a címállomás távolságát, a várható menetidőt és ad egy előzetes költségkalkulációt.

A bankkártyás regisztrációt követően mobillal is lehet fizetni, bármilyen típusú és akár több bankkártyát is rögzíthetünk! A postpaid és prepaid fizetést biztosító Fizetés menüben kiválasztható, hogy a rögzített bankkártyák közül éppen melyiket szeretnénk használni.