A hét programjai közül ajánljuk.

2016. április 1-3. Akali Bor Napja Mandulavirágzáskor (Balatonakali)

Balatonakali Önkormányzata és az Akali Borút Egyesület közös szervezésében kerül megrendezésre „A sokszínű Olasz rizling”. A balatonakali Fenye- és Leshegy borosgazdái saját termelésű boraikkal várják a borkedvelő közönséget pincéiknél. Megismerhetjük a grillázs készítésének titkait is és végigkóstolhatjuk a mandulából, mandulával készült süteményeket és édességeket a gazdaasszonyok által készített ételek versengésén.

2016. április 2-3., Hú!SVÉT+7 (Palkonya)

Kétnapos kulináris séta, tavaszi gasztro-piknik, családi programok a Villányi borvidék legszebb falujában, az egy utcás Palkonyán! Húsvét után egy héttel stílusos vidéki éttermek, udvarházak, műemlék pincék, családi pincészetek készülődnek sok szeretettel, hogy finom borokkal, kemencés és grill ételekkel, házi süteményekkel, programokkal kényeztessék vendégeiket. 

2016. április 2-3. Országos Táncháztalálkozó (Papp László Budapest Sportaréna)

Az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásár – mint az egyik legjelentősebb hazai folklórfesztivál – a népzene, a néptánc és a tárgyalkotó népművészet seregszemléje, amelyen műkedvelő és hivatásos előadók, gyermek- és felnőtt néptáncegyüttesek, zeneiskolások és hagyományőrző népművészek működnek közre, a Kárpát-medencei és a moldvai magyarság, valamint a hazai nemzetiségek képviseletében. A Táncház Egyesület által szervezett Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásár 1982 óta minden év tavaszán – néhány vis major eset kivételével – a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében várja az élő népművészet kedvelőit.

2016. április 3. Indiai Íz- és Egészségfesztivál (Budapest)

Indiai vegán gasztronómia, életmód, ájúrvéda és önismeret! Idén 4. alkalommal rendezi meg a Lélek Palotája tavaszi fesztiválját. A tavasz az életigenlés évszaka, amikor befogadóbbakká válunk, változtatni akarunk, feléledünk teljes energiával téli álmunkból. 4. év, 4 téma egy helyen! A színpadon Vadon Jani és Joshi Bharat.


Cég és szolgáltatás kereső
Twitter megosztás Google+ megosztás
A szerkesztő ajánlja