Várja a magyar jelentkezőket nemzetközi légiutas-kísérő csapatába a világ legnagyobb nemzetközi légitársasága. A már jelenleg is közel háromszáz magyar munkavállalót foglalkoztató Emirates 2018. május 26-án tart nyílt napot reggel 8 órától a Sofitel Budapest Chain Bridge Hotelben.

Az Emirates légitársaság nők és férfiak jelentkezését egyaránt várja az új pozíciók betöltésére. A légitársaság a légiutas-kísérők számára sokszínű juttatási csomagot kínál, amely többek között adómentes fizetést, színvonalas, térítésmentes szállást Dubajban, ingyenes munkahelyi transzfert, orvosi és fogorvosi ellátást, valamint kedvezményes vásárlási és szabadidős programlehetőségeket tartalmaz. A légitársaság továbbá kedvezményes utazási lehetőségeket is biztosít a légiutas-kísérők és hozzátartozóik számára az Emirates hat kontinensen átívelő hálózatán belül.

Bár a jelentkezés előképzettséget nem igényel, a leendő légiutas-kísérőknek néhány kritériumnak meg kell felelniük. A jelentkezés feltétele a betöltött 21 éves életkor, valamint a 212 cm-es magasság kinyújtott karral, lábujjhegyen állva.  A jelentkezés feltételeiről, a juttatási csomagokról és az Emirates karrierlehetőségeiről ezen az oldalon tájékozódhatnak az érdeklődők.

“A légiutas-kísérő csapatunk tagjai segítőkészek, barátságosak és szolgáltatásközpontúak – ezek azok a tulajdonságok, amelyekkel a jelölteknek is rendelkezniük kell, hiszen felvételük esetén az ő feladatuk is lesz, hogy biztosítsák utasaink számára az Emirates-től megszokott, és számos nemzetközi elismeréssel díjazott szolgáltatási színvonalat. A nyílt napunk kiváló alkalom arra, hogy tehetséges magyarok új életet kezdjenek, nemzetközi karriert építsenek. A rendezvényen való részvétel előregisztrációhoz nem kötött, csupán egy friss fotóra és egy angol önéletrajzra van szükség” – összegezte Horváth Gábor, az Emirates magyarországi Country Managere.

A pályázóknak úgy érdemes készülni, hogy akár a teljes napjukat a helyszínen kell tölteniük, a kiválasztott jelölteket pedig a légitársaság értesíteni fogja a további tesztek és interjúk időpontjairól. “Ez az időszak az Emirates folyamatos növekedése miatt számunkra is rendkívül izgalmas, így arra bíztatjuk az érdeklődőket, hogy látogassanak el nyílt napunkra, ahol toborzó csapatunk örömmel válaszol az érdeklődők kérdéseire, akár a pozícióval, akár a dubaji élettel kapcsolatban” – tette hozzá Horváth Gábor.

Az Emirates légitársaság 269 szélestörzsű repülőgépből álló flottája jelenleg 6 kontinens 159 desztinációjára közlekedik. A légitársaság a legnagyobb üzemeltetője a Boeing 777 és Airbus 380 géptípusoknak. Az Emirates kiemelkedő karrierlehetőségeket kínál, részletes képzésekkel és páratlan kulturális élményekkel a 135 nemzetiség alkotta légiutas-kísérő csapatában, melynek közel 300 magyar tagja is van. Az Emirates, melynek flottája világszerte a legmodernebbek közé tartozik, 2014 óta napi járatot működtet Budapest és Dubaj között.