A rangos nemzetközi Drinks Business Award szakmai díjra jelölték a Tasting Table Budapestet. A független kóstolópince és borszaküzlet „A bor- és párlat-turizmus fejlesztése területén elért kiemelkedő teljesítményért” került fel a szűkített listára.

Az évente kiosztott Drinks Business Awards  tekintélyes, szakmailag mérvadó, nemzetközileg is elismert díjjá nőtte ki magát a bor- és szeszesital-iparágon belül. A brit Drinks Business piacvezető szeszesital-ipari szaklap 14 éve értékeli és díjazza a világ legjobb szeszes-ital vállalkozásait – olvasható a Turizmus Online-on.

A Drinks Business Awardot azért hoztuk létre, hogy így ismerjük el és jutalmazzuk a nemzetközi szeszesital-iparág legkiemelkedőbben teljesítő szereplőit – írja a lap.

A győztesek listáját minden évben a London Wine Fair nemzetközi borkiállításon hozzuk nyilvánosságra. A Tasting Table nagyszerű társaságban, a Douro Boys, a Sula Vineyards és a Balbo Wines mellett várja a döntést a borturizmus kategória egyéb döntösei között. Az eredményhirdetés május 3-án lesz.