A hét fesztiváljai közül ajánljuk.

2016. január 29–31. Koffein Hétvégéje (Budapest)

Nem tudsz kávé nélkül élni? Elolvadsz az édességektől? Egy forró teánál nincs is jobb? Energiaital-függő vagy? Több 100 esemény vár rád az ébrenlét hétvégéjén!

2016. január 28–31. Becherovka Miskolci Kocsonya Farsang (Miskolc)

A Becherovka Miskolci Kocsonya Farsang az ország egyik legnagyobb gasztronómiai fesztiválja és vására. A fesztivál a farsangi időszakban kerül megrendezésre Miskolc belvárosában. Kirakodó vásárán több száz kézműves és gasztronómiai árus jelenik meg. A rendezvény valamennyi szabadtéri programja ingyenes. Koncertek, kézműves és gasztronómiai vásár, vendéglátó egységek, őstermelői piac és népművészeti vásár várja a vendégeket.

2016. január 28–30. Hófesztivál (Mátraszentistván)

A Hófesztiválon színes programok, köztük ingyenes sí- és snowboardoktatás, várják a hóimádó kicsiket, nagyokat, családokat, bulizós fiatalokat! Különleges és egyedülálló téli műsorok, koncertek és egy fergeteges show is biztosítja a hangulatot. A fesztiválos hangulatot, pedig a karácsonyi vásárokat idéző “Téli Varázs sétány” és rengeteg programhelyszín biztosítja majd!

2016. január 29. Asszonyfarsang (Bük)

Meglepetés vendég, bulizenekar, koktélpult, tombolasorsolás és garantáltan jó hangulat várja a vendégeket!

2016. január 30. Németvárosi Disznótor és Maszkázás (Gyula)

Hagyományos sváb kopasztásos disznóvágás és a farsangi hagyományok felelevenítése. „Pálinkás jó reggelt!” vendégek fogadásával veszi kezdetét a rendezvény, majd a megjelenőket köszönti Gajda Róbert Békés Megye kormánymegbízottja és Dr. Görgényi Ernő Polgármester. A hagyományos disznókopasztás és az „akasztott disznó” feldolgozása után a Németvárosi Maszkázás következik, vagyis a farsangi disznótoros szokásos felelevenítése. A gyerekek kipróbálhatják a tradicionális népi játékokat, és részt vehetnek barkácsoló programokon. Lesz még látványos hurka- és kolbásztöltés és farsangi játékok gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.


Cég és szolgáltatás kereső
Twitter megosztás Google+ megosztás
A szerkesztő ajánlja