A heti programok közül ajánljuk.

2016. február 25-28. Idegenvezetői Világnap (Budapest)

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara, valamint annak Idegenvezetői Továbbképző Központja immár 15. alkalommal szervezi meg fővárosunkban az Idegenvezetői Világnapot. Az esemény keretében a budapesti idegenvezetők mutatják be a főváros nevezetességeit és történelmi értékeit az érdeklődők számára. A rendezvény fővédnöke: Tarlós István, főpolgármester. Az Idegenvezetői Világnaphoz kapcsolódó konferenciára 2016. február 26-án (pénteken) kerül sor.

2016. február 26. Bikavér párbaj (Budapest)

Eger és Szekszárd, két ősi rivális, két régi barát. Egyre több a magas minőségű egri és szekszárdi bikavér. Érdemes a borokat és készítőik bikavér filozófiáját újra felfedezni!

2016. február 27. VI. Dunakanyar Kézműves Kiállítás és Vásár (Tahitótfalu, Szigetmonostor)

A kiállításon és vásáron a Dunakanyarban élő és alkotó kézművesek mutatják be a különféle technikákkal készült portékáikat, alkotásaikat.

2016. február 27. Almádi Disznótor és Téltemető (Balatonalmádi)

Téltemető és tavaszköszöntő műsorral és táncházzal várják szombaton a látogatókat Balatonalmádin. A mulatság után az igazán bátor résztvevők megmártózhatnak a jéghideg Balatonban Schirilla György vezetésével.

2016. február 27. III. Baranyai Szólótáncfesztivál (Pécs)

A 2012 óta harmadik alkalommal megvalósuló esemény megrendezésével a szervezők ösztönözni kívánják a megyében tevékenykedő néptáncosokat a helyi hagyományok alapos megismerésére és magas színvonalú színpadi bemutatására.

2016. február 27. Országos Linedance és Country Fesztivál

Immár nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre az év egyik legrangosabb eseménye, az Országos Linedance és Country Fesztivál. Jókedv, vidámság, élő country zene és linedance minden formában, mennyiségben.


Cég és szolgáltatás kereső
Twitter megosztás Google+ megosztás
A szerkesztő ajánlja