A május 1-ig beküldött gyerekrajzok és hozzájuk írt rövid történetek közül kiválasztott alkotásokból animációs filmeket készít a UPC. Ezeket anyák napján a televízióban lehet megnézni.

Május első vasárnapján a UPC egy napra gyerekcsatornává változtatja digitális tévéadásának 23-as csatornáját és rajzfilmekre cseréli egyes tévéállomásokon sugárzott reklámfilmjeit – írja a computerworld.hu.

Május 1-ig Facebook poszt formájában lehet beküldeni a beszkennelt anyák napi rajzokat és a hozzájuk tartozó történeteket, amelyek közül kiválasztott alkotásokból készülnek majd el a rövid animációs filmek. A rajzfilmeket május 7-én, anyák napján láthatják a nézők és a felköszöntött anyukák a televíziós reklámblokkokban.

„Tavalyi akciónk sikerének nyomán, amikor személyes videóüzenetekben köszönthették édesanyjukat a UPC ügyfelei, idén kifejezetten a gyerekek számára szeretnénk páratlan lehetőséget biztosítani arra, hogy felejthetetlen meglepetést okozzanak az anyukáknak ezen a szép napon. A célunk, hogy a képernyő előtt büszke kisgyerekek és meghatott anyukák üljenek” – mondta Dózsa Imre, a UPC Magyarország marketingkommunikációs igazgatója.