Virga Csaba, a Hunguest Hotels Zrt. humánpolitikai és üzemeltetési vezérigazgató-helyettese 25 év után távozott a cégtől. Joós Adél májustól a tapolcai Peliont is igazgatja.

Virga Csaba, a Hunguest Hotels Zrt. humánpolitikai és üzemeltetési vezérigazgató-helyettese 2017 áprilisában megvált a cégtől. Virga Csaba több mint 25 évet töltött a Hunguest Hotels Zrt.-nél és jogelődjénél, 2006-tól vezérigazgató-helyettesként – olvasható a Turizmus Online-on.

A Hunguest Hotels humánpolitikai területét Huba Marianna, a Hunguest Hotels értékesítési igazgatója veszi át, megtartva eddigi pozícióját.

Az üzemeltetési területet a jövőben Réthelyi Miklós veszi át, aki sokéves külföldi tapasztalatszerzés után a Michelin-csillagos Costes és Costes Downtown étterem irányítására tért haza.

A közel 20 éve a turizmus területén dolgozó szakember többek között a Hilton és az InterContinental itthoni szállodáinak F&B területét irányította, valamint több szálloda megnyitásában is aktívan részt vett.

2017 májusától Joós Adél, a balatonalmádi Hunguest Hotel Bál Resort és keszthelyi Hunguest Hotel Helikon mellett a tapolcai Hunguest Hotel Pelion igazgatói pozícióját is betölti.

A Balaton-felvidéken található szálloda eddigi igazgatója, Töreky Attila általános igazgató-helyettesként segíti Joós Adél munkáját a Pelionban, illetve mindhárom ház F&B területét felügyeli.

Az Álláshely rovat támogatója: Delego Kft.

Cég és szolgáltatás kereső
Twitter megosztás Google+ megosztás
A szerkesztő ajánlja