2017. augusztus 18. péntek, 11:45
gyakornok, Európai Parlament
Az Európai Parlament (EP) a gyakornoki lehetőségek széles skáláját kínálja, hogy az uniós politikák iránt érdeklődő fiatalok bekapcsolódhassanak az intézmény napi munkájába.

A gyakornokok aktívan segítik az Európai Parlament munkáját, amely az egyetlen közvetlenül választott uniós intézmény és az uniós állampolgárok érdekeit képviseli. Az EP egyaránt kínál fizetett és nem fizetett gyakornoki lehetőségeket Brüsszelben, Strasbourgban, Luxemburgban és a többi tagállamban is – olvasható az EP közleményében.

Felsőoktatásban tanulóként vagy pályakezdőként az általános, újságíró és fordítói szakmai gyakorlatra lehet jelentkezni, egész éven át.
Pályakezdő diplomásként a minden évben kétszer, márciusban és októberben kezdődő, fizetett Robert Schuman ösztöndíjra várják a jelentkezéseket.

Hogyan lehet jelentkezni?

A Robert Schuman ösztöndíj következő, 2018. március 1-jén kezdődő periódusára 2017. augusztus 15. és október 15. között lehet jelentkezni az online jelentkezési lap kitöltésével. Az összes gyakornoki lehetőségről ide kattintva lehet információt találni.


Cég és szolgáltatás kereső
Twitter megosztás Google+ megosztás
A szerkesztő ajánlja