2016. február 28. vasárnap, 20:25
workshopok, konferenciák, rendezvények
A hét konferenciái, workshopjai, üzleti rendezvényei közül ajánljuk.

2016. március 1. Üzleti reggeli: Gyakornokok és pályakezdők a kkv szektorban (Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara székház, Budapest I. Krisztina Krt. 99. VII. em. oktató terem)

Egy vállalat bevételét, jövőjét alapjaiban határozzák meg a jól képzett szakemberek. A nagyvállalatoknál bevált gyakorlat, a KKV-nak is lehetőség a gyakornokok foglalkoztatása. Miért éri meg nekik? Hogyan veheti fel egy kkv a versenyt a jól képzett munkaerők megszerzésében?

2016. március 1. Mi változott az elektronikus építési napló használatában? (Gazdaság Háza, Székesfehérvár Hosszúsétatér 4-6.)

Az építési beruházások dokumentálására kötelező elektronikus építési naplót vezetni, mely sok esetben még nehézséget jelent a papíralapú építési naplóhoz szokott vállalkozásoknak. A vállalkozások támogatására, az építési napló vezetése tárgyában gyakorlati képzést szervez a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Gazdaság Házában.

2016. március 1. Veszprémi Technology Meetup (Eötvös Károly Megyei Könyvtár - Kisfaludy terem, Veszprém, Komakút tér 3.)

„Havi rendszerességű összejövetel, informatikai technológiák iránt érdeklődőknek, Veszprém szívében.” Ez alkalommal a szerver oldali JavaScript-tel. A JavaScript jelenleg a világon az egyik legkedveltebb programnyelv. A szerver oldali nodeJS első verziója óta már kinőtt a gyerekcipőből. Az IBM, LinkedIn, Microsoft, Netflix, PayPal, SAP és a Yahoo! is alkalmazza. Skálázható alkalmazások, szerverek kezelésére szolgál. De hogy mire is jó? Hogyan használjuk? Az előadásból kiderül.

2016. március 2. Fórum a szakképzési hozzájárulás elszámolását érintő jogszabályváltozásokról! (Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara székháza, Győr, Szent István u. 10/A, Baross Gábor konferenciaterem)

A szakképzési hozzájárulás 2015. évi elszámolásáról és az elszámolások ellenőrzésének tapasztalatairól, valamint a 2016. évi adóváltozásokról tart fórumot a Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

2016. március 2. Nyugdíj- és társadalombiztosítási fórum (Polgármesteri Hivatal Díszterme Csorna, Szent István tér 22.)

Öregségi nyugdíj megállapításának, kiszámításának szabályai. Az egyes társadalombiztosítási és szociális ellátások folyósítása melletti munkavállalás illetve a nyugdíjjogi adategyeztetési eljárás jelenlegi állása, menete, az első szakasz 2016 évi lezárása kerül terítékre a nyugdíj- és társadalombiztosítási fórumon. Bemutatják a bürokráciacsökkentésről szóló törvény nyugdíjszakterületre gyakorolt hatását is.

2016. március 2. Logisztikai konzultáció (Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, Budapest, Szabadság tér 7, Platina I. torony / 10. em. / 1026. sz. tárgyalóterem)

A nyugat-balkáni országok iránt érdeklődő vállalkozások számára szervez logisztikai konzultációt a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Nyugat-balkáni Tagozata március 2-án. A konzultáció témái között szerepel a nyugat-balkáni térség logisztikai sajátosságai és a logisztikai tapasztalatok a Nyugat-Balkánon. A programon a résztvevők tájékoztatást kapnak a témával kapcsolatos fontosabb tudnivalókról, majd egyéni konzultációra nyílik lehetőség.

2016. március 2. Vendégünk dr. Sütő Enikő (Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara székháza, Győr, Baross III. terem)

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata támogatásával működő KKV Klub és a Kamarai Szalon 11 éve működő közössége szeretettel meghívja Önt következő klubrendezvényére, melynek központi témája a Megjelenés, stílus, kommunikáció, fellépés, nőiesség…

2016. március 3. V. HTCC Afrika Expo és Vásár Budapesten (Hungexpo Budapesti Vásárközpont)

Az Afrika-fókuszú nemzetközi kiállítás és vásár célja a magyar-afrikai gazdasági, kereskedelmi és kulturális kapcsolatok erősítése, az afrikai országok, valamint az afrikai érintettségű magyar szervezetek bemutatása és népszerűsítése. A korábbi négy Afrika Expo (2011,2012,2014 és 2015) során 106 kiállító 155.000 látogatóval találkozott.

2016. március 3. Tartson velünk idén is az Utazás Kiállításra! (Budapest, HUNGEXPO Vásárközpont)

Az Utazás Kiállítás idén 39. alkalommal nyitja meg kapuit a Hungexpo Budapest Vásárközpontban. 2016. március 3-6. között Magyarország legnagyobb turisztikai seregszemléje várja a nagyközönséget és a szakma képviselőit. Kamaránk Kereskedelmi Tagozata buszos utazást szerez a kiállításra 2016. március 3-án, amire szerettel meghívja Önt is!

2016. március 3. ÁFA a gyakorlatban - ADÓKLUB március 3-án (Gazdaság Háza, Székesfehérvár Hosszúsétatér 4-6.)

ÁFA bevallás kitöltése, szabályossága, speciális sorai, tételei, ÁFA devizás ügyletek esetében, fordított ÁFA, 5 %-os ÁFA bevallás, visszaigénylés lesznek a témái a soron következő adóklubnak. Konzultációs lehetőséget biztosítunk. Kérdéseit előzetesen felteheti e-mailben.

2016. március 3. Vidékfejlesztésre 1300 milliárd forint (Kölcsey Központ, Debrecen, Hunyadi János u. 1-3.)

Konferencia a Vidékfejlesztési Programról a kelet-magyarországi agár-, élelmiszeripari vállalkozásoknak és önkormányzatoknak. Rendezők: Magyar Mezőgazdaság Lapcsoport – Piac & Profit üzleti magazin

A rendezvény fővédnöke Kis Miklós Zsolt államtitkár, Miniszterelnökség Agrár-vidékfejlesztésért Felelős Államtitkárság.

2016. március 3. Üzleti lehetőségek Malajziában (Bank Center, Platina torony, X. emelet / 1001. terem, Budapest, Szabadság tér 7.)

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara „Üzleti lehetőségek Malajziában” címmel rendezvényt szervez. A programon részt vesz Magyarország malajziai nagykövete, valamint a magyar-maláj kereskedelmi szervezetek képviselői is. Az érdeklődők tájékozódhatnak a kétoldalú kapcsolatokról, az üzletkötés legfontosabb szabályairól és a magyar-maláj együttműködés perspektíváiról.

2016. március 3. Nők a vállalkozásokban - Blues Virágnyelven

2016. március 3. Kunszigeti vállalkozói fórum (Integrált Közösségi Szolgáltató Tér, Kunsziget, Kossuth tér 9.)

Az eseményen a hatályos adóváltozásokról, a Családi Otthonteremtési Kedvezményről és a különböző pályázati lehetőségekről, tudnivalókról szerezhetnek bővebb tudást a résztvevők.

2016. március 5. BKIK XX. Kerületi Tagcsoport Vállalkozók Bálja 2016 (Csili Művelődési Központ bálterme, Budapest, Nagy Győry István u. 4-6.)

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara XX. Kerületi Tagcsoportja és Pesterzsébet Önkormányzata a XX-XXIII. kerületi Ipartestület közreműködésével idén is megrendezi a Vállalkozók Bálját. A rendezvény célja Budapest dél-pesti régiója vállalkozóinak összefogása kulturális esemény keretében.

2016. március 6. Kézműves Kupa 2016 - Nemzetközi Fodrász, Kozmetikus, Műkörmös Verseny, Kiállítás és Vásár (Generali Aréna – Sportcsarnok, Miskolc, Görgey A. u. 19. - Népkert)

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara idén 14. alkalommal rendezi meg a „Kézműves Kupa” Nemzetközi Meghívásos Fodrász, Kozmetikus, Műköröm-díszítő, építő Bajnokságot, amely Magyarország legtöbb versenyzőt vonzó szakmai eseménye. A rendezvény fejlődését bizonyítja, hogy 10. éve a Generali Aréna - Miskolci Városi Szabadidő Központban fogadják a versenyzőket.


Cég és szolgáltatás kereső
Twitter megosztás Google+ megosztás
A szerkesztő ajánlja