Folytatódott a csokoládé ízvarázslatok megalkotásában jeleskedő magyar cég, a chocoMe sikertörténete: legutóbb 7 éremmel jutalmazták kreációit Londonban.

A budapesti Kisgömb utcában található manufaktúra újabb nemzetközi elismerésben részesült, ezúttal 1 arany-, 4 ezüst- és 2 bronzéremmel térhetett haza az Academy of Chocolate Awards (Londoni Csokoládé Akadémia) díjkiosztójáról.

A díjátadó ceremóniát július 20-án tartották Londonban, ahol a chocoMe alapítója, Mészáros Gábor vette át a díjakat.

A hazai és világkedvenceket megálmodó chocoMe így összesen már 39 nemzetközi szakmai díjjal büszkélkedhet. Az idei nyertes chocoMe ízvilágok – többek között – olyan összetevőkkel csábítanak, mint a karamellizált makadámdió, a bársonyos szőkecsokoládé, vagy a kandírozott gyümölcsök, amelyek étcsokoládéba mártva, szintén az ínyencek kedvencei.

Az idei díjak alapján ismét bebizonyosodott, hogy a chocoMe termékek mögött rejlő szellemiség, a tökéletes csokoládék megalkotásának eszméje, teljes összhangban áll az Academy of Chocolate Awards küldetésével.

Mészáros Gábor – a Londoni Csokoládé Akadémia mestereihez hasonlóan – körültekintően figyel a legapróbb részletekre, ebből az elhivatottságból és  szenvedélyből születnek a minden érzékszervet rabul ejtő csokoládéköltemények.

Az Acedamy of Chocolate 2005-ben alakult Londonban. Az a célja, hogy teret adjon a minőségi csokoládéfogyasztásnak, a csokoládétermékek legjobb minőségű összetételének, a legjobb kakaóbab termőterületek felvirágztatásának, a fair kereskedelmi elveknek.

A világ legelismertebb csokoládékészítői és gasztronómiai szakértői évente megszervezik a Acedamy of Chocolate Awards szakmai versenyt, ahol a világ legjobb csokoládé készítői mérik össze tudásukat.

Fotók: chocoMe

A Vállalkozás rovat támogatója: STARJOBS Magyarország Kft.

Cég és szolgáltatás kereső
Twitter megosztás Google+ megosztás
A szerkesztő ajánlja