A 73 év után ismét látogatható Román Csarnokban április 2-ig a Samsung THE FRAME készülékein tekinthetik meg az érdeklődők a Szépművészeti Múzeum gyűjteményének öt világhírű alkotását.

A Samsung Magyarországra hozza a készülékét, amellyel egy teljesen új kategóriát teremtett a televíziók között. A Samsung THE FRAME hazánkban először a Szépművészeti Múzeum Román Csarnokában csodálható meg élőben, amely 73 év után nyitotta meg ismét a kapuit a nagyközönség előtt.

A Samsung Electronics Magyar Zrt. és a Szépművészeti Múzeum együttműködésének keretében a Múzeum gyűjteményéből gondosan válogatott magyar és külföldi festményeket két hétig az 5 darab THE FRAME-en tekintheti meg a Román Csarnokba látogató közönség.

A Samsung különleges készülékei ebben a káprázatos térben teljesednek ki igazán. A THE FRAME-mel elmosódnak a művészet és a technológia határai: az elegáns készülék a szórakoztatás mellett egy új funkciót is kínál, amikor nem aktív tévézésre használják, műalkotássá válik.

A készülék fényérzékelő szenzora a külső fényviszonyokhoz igazítja a színtónust és a fényerőt, így a THE FRAME-en megjelenített műalkotások és a fotók napszaktól függetlenül teljes pompájukban csodálhatóak meg.