2019. augusztus 1. csütörtök, 15:40
Megvásárolta a Generali Biztosító a magyarországi ERGO biztosítók teljes biztosítási portfólióját a nemzetközi Generali Csoport által április 2-án bejelentett tranzakció szerint, az akvizíció a két nagyvállalat közötti csoportszintű, a magyar mellett a szlovák piacra is kiterjedő tranzakció része.

A társaság közleménye szerint a Generali CEE Holding és az ERGO Austria International megállapodása értelmében a Szlovákiában működő ERGO Biztosító biztosítási állománya a szlovák Generali, míg a Magyarországon működő ERGO Életbiztosító Zrt. és nem-életbiztosítási tevékenységet folytató ERGO Versicherung Fióktelepe biztosítási állománya a magyar Generali Biztosító Zrt. portfóliójába olvad.

A magyar piacot érintő tranzakció 17 ezer életbiztosításra, továbbá közel 3000 lakás-, illetve közel 3000 balesetbiztosításra terjed ki.

Az ügyfelek számára az állományátvétel nem jelent változást, szerződéseik változatlan feltételek mellett élnek tovább. Az érintettek tájékoztatását a Generali Biztosító megkezdte.

Kérdéseikkel az ügyfelek Generali Biztosító Contact Centeréhez, vagy a személyes ügyfélszolgálatokhoz fordulhatnak.

(Forrás: MTI, fotó: Generali)


Cég és szolgáltatás kereső
Twitter megosztás Google+ megosztás
A szerkesztő ajánlja