A Bentley ért a luxushoz, ezért legújabb kínálatában a szuper autók mellé extrákat is kínál: például 120 ezer dollárért golfkészletet.

Az exkluzív készletet a profi golfozók európai szövetségével közösen tervezték, a márkajellel ellátott kollekciót már meg lehet rendelni. Az anyagtól függően 3,5 ezer és 120 ezer dollár (36 millió forint) közötti áron kínálják az ütőket és tartozékokat.

A brit autógyár tavaly októberben ugyancsak exkluzív piknik csomaggal lepte meg a rajongóit. A készletben többek között megtalálható a David Redman dizájner tervezte pezsgős poharak, és az igencsak praktikus, fűbe heveredésnél hasznos kasmír szőnyeg.

Amíg Oroszországban tavaly 37,5 százalékkal esett az újautó eladás, luxus gépjárműből 15 százalékkal többet vásároltak, mint 2014-ben. Különösen a moszkvai gazdagok járnak az élen, a nagyon drága autók 90 százalékát ők vették meg.

Egy Bentley Continental GT például 18 millió rubelba (70 millió forintba) kerül. Ezért az összegért nem kevesebb, mint 8 kétszobás panellakást lehet venni egy orosz vidéki városban.