A hét programjaiból ajánljuk.

2016. február 11. Torkos Csütörtök

Február 11-én ismét lesz Torkos Csütörtök, amikor mindenki féláron próbálhatja ki a magyar vagy akár a nemzetközi gasztronómia remekeit a csatlakozott éttermek bármelyikében.

2016. február 12-13. Csokoládéfesztivál (Szeged)

A világ legnagyobb Mustang ízű bonbonja! Az ÁRKÁD Csokoládéfesztivál fő produkciójaként elkészítjük a világ legnagyobb Ford Mustang ízű bonbonját. A 2015-ös év Bodensee Tuning World – ön, Európa legnagyobb tuning-versenyén a budapesti DF tuning Shelby GT-500 Mustangja hozta el John ‘D Agostino különdíját, a csokoládé mellett ez az autó szolgáltatja majd a legfontosabb alapanyagot a világ legnagyobb Mustang ízesítésű bonbonjához.

2016. február 12-13. Mangalica Fesztivál (Budapest)

A továbbra is ingyenesen látogatható rendezvényre kilátogatók közvetlenül találkozhatnak az ország minden pontjáról érkező tenyésztőkkel és őstermelőkkel. Csak a Mangalicatenyésztők Országos Egyesülete által ellenőrzött állományból kikerült termék lehet jelen a rendezvényen, amelynek szakmai felügyeletét az egyesület garantálja.

2016. február 12-13. X. Kevi Böllértalálkozó (Túrkeve)

A látogatók betekintést nyerhetnek a húsfeldolgozás teljes folyamatába a szúrástól a kolbásztöltésig. A résztvevő böllérek által készített ételeket folyamatosan megkóstolhatják az érdeklődők, így hagymás sült vért, hurkát, kolbászt, orjalevest, toros káposztát, stb. kínálnak a vendégeknek. Lesz malacsütés, pálinkakóstolás, zene, tánc, igazi régi disznótoros hangulat

2016. február 12-14. IV. Budapesti Halfesztivál (Budapest)

A rendezvényen megtalálhatóak lesznek az ország minden tájáról érkező halászleveinktől kezdve, az egzotikus Sushin, a Pad Thai tésztán, az orosz kaviáron, a francia hallevesen, az olasz branzinon (tengeri süllő), az afrikai tüdős harcsa szalámin át egészen az amerikai Fish & Chipsig.